szerző: kvtadmin | 2018, február 21 - 08:52  hozzászólás írása

Ingyenes próbahozzáférés a Scival tudományanalitikai adatbázishoz

   Egyetemünk oktatói, kutatói 2018. március 19-ig ingyenesen tesztelhetik az Elsevier kiadó „Scival” tudománymetriai, tudományelemzési adatbázisát.

https://www.scival.com/

   A szolgáltatás az egyetemi IP cím tartományból érhető el. A használathoz felhasználónévvel és jelszóval történő bejelentkezés szükséges.

    Mindazok az oktatók, kutatók, PhD hallgatók, dolgozók, akiknek már van távoli elérési jogosultságuk a Scopus, illetve a ScienceDirect adatbázisokhoz, azok ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval a Scival adatbázist is tudják használni. Ezeknek a munkatársainknak a jogosultságát az Elsevier adatbázisok használatához 2018. december 31-ig meghosszabbítottuk, nem szükséges újra regisztrálniuk. (A Scival tesztidőszak csak 2018. március 19-ig tart.)
 

   Akiknek még nincs távoli elérési jogosultságuk a már előfizetett Scopus vagy ScienceDirect adatbázisokhoz, azoknak a Scival használatához regisztrálniuk kell az alábbi címen: https://www.scival.com/customer/profile/display vagy jogosultság igénylése ügyében írjanak Tóth Gábornak a tothgab at almos.uni-pannon.hu e-mail címre.