Köszöntő

Szeretettel köszöntjük a Pannon Egyetem Egyetemi Könyvtár és Levéltár Látogatóit!

Nyilvános és regionális tudományos szakkönyvtárunk egyidős az egyetemmel: 1949 óta működik. 2006 szeptembere óta egy felújított és korszerű épületben várjuk kedves Olvasóinkat.

Alapfeladatunk kiszolgálni az egyetemen folyó tanulás, oktatás, kutatás szakirodalmi igényeit. Digitális szolgáltatásaink egy része honlapunkon keresztül távolról, az egyetemi hálózatból is használható. Nyilvános könyvtárként azokra a látogatókra is számítunk, akik önképzés vagy kikapcsolódás céljából vennék igénybe szolgáltatásainkat.

Biztatjuk jelenlegi és leendő Olvasóinkat szolgáltatásaink igénybe vételére: olvassák kézikönyvtárunkat és folyóiratainkat, kölcsönözzék könyveinket, dolgozzanak és böngésszenek számítógépeinkről. Várjuk a művelődésre, az igényes szórakozásra vágyókat is CD, DVD és NAVA pontunk állományával. Intézményünk történetének kutatói a Levéltár állományából kaphatnak választ kérdéseikre.

Az Egyetemi Kiadó és Könyvesbolt kínálatában az egyetemen írott jegyzeteken, irodaszereken kívül más hazai és külföldi kiadóktól való megrendelésére és vásárlásra is lehetőség van.

Munkatársaink szeretettel várják könyvtárlátogatókat, a távhasználókat és a távoktatásban szereplőket, kérdéseikre, kéréseikre készséggel válaszolnak, kutatómunkájukhoz értő segítséget nyújtanak.

Tóth Gábor
könyvtári főigazgató

utolsó frissítés: 2018, október 5 - 11:41